Pakketten

Wat wil je doen? 

Mijn pakketten

Fit & vitaal pakket € 195

Compleet orthomoleculair advies pakket. Na dit traject heb je alle tools in huis om aan je gezondheid te werken en een op maat gemaakt advies om je klachten te verhelpen. Voorafgaand vindt een uitgebreide intake plaats, door middel van ingevulde formulieren en brengen wij jouw gezondheidsklachten in kaart.

Pakket is inclusief:

  • Eerste consult van 60 minuten
  • Vervolg consult van 45 minuten
  • Uitgebreid leefstijl en adviesrapport
  • 10 % korting op supplementen
  • Let op: hier zitten geen laboratorium onderzoeken bij inbegrepen. Deze kunnen wel worden toegevoegd bij het pakket en worden afgenomen bij het eerste consult. Zie ook laboratorium onderzoeken.

Bloedsuiker Analyse €320

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende voedingspatronen en adviezen beschikbaar dat het soms moeilijk kan zijn om te bepalen wat het beste is voor jouw lichaam. Je vraagt je misschien af: “Moet ik koolhydraten vermijden of juist niet?” “Zijn tussendoortjes wel of niet geschikt voor mij?” “Wat is eigenlijk het beste voor mijn lichaam?”

DNA Analyse €399

Via een speekseltest wordt in het laboratorium je DNA profiel bepaald. Jouw 20.000 genen bepalen namelijk hoe je lichaam is opgebouwd en hoe het omgaat met voeding, sport/beweging en levensstijlfactoren. Lees hier meer over de DNA analyse

Vage klachten?

Herken je dit?

R

Vage klachten?

Loop je al een tijd rond met (vage) klachten? Je komt er maar niet achter waar het vandaan komt.

R

Waarom voel jij je zo futloos en moe?

Je hebt weinig energie, je slaapt slecht en je wil je graag weer fit voelen.

R

Niets afwijkend gevonden

Je hebt onderzoeken gehad in de reguliere gezondheidszorg en die hebben niets afwijkend gevonden.

R

Wat past echt bij je lichaam

Je wilt gezond eten, maar hoe kom je er achter wat echt bij jouw lichaam past? Je hebt het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen. Wat zou het fijn zijn als je precies weet wat goed en niet goed is voor jouw lichaam.

R

Hoe gezond is je lichaam eigenlijk?

Hoe krijg je een compleet beeld van hoe gezond je lichaam eigenlijk is? Je denkt wel goed bezig te zijn, maar is dit ook zo? Hoe krijg je meer inzicht in hoe je er nu voor staat?

R

Een APK voor jezelf

Of ben je gewoon nieuwsgierig en zie je deze test als een APK voor jezelf?

=

Iets voor jou?

Dan is het Fit & Vitaal Pakket iets voor jou! Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. We beginnen altijd met voeding, en kunnen indien nodig aanvullend bloed- of speekselonderzoek doen. Je ontvangt een persoonlijk en uitgebreid advies op het gebied van voeding, supplementen en leefstijl.