Over Marloes

Over Marloes

Ik ben een levensgenieter met een grote passie voor gezonde voeding, gezondheid & sport

Woorden die mij omschrijven zijn ondernemend, creatief en behulpzaam.

Hoe orthomoleculaire geneeskunde op mijn pad is gekomen. 

In 2018 werd ik moeder van mijn zoon Matz en in 2019 werd ik moeder van Elize.  In 2019 ben in mij voor het eerst gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Bij mijn dochter werd na een lange ziekenhuis opname een stofwisselingsziekte vastgesteld. Ik wilde haar kunnen ondersteunen en ben de opleiding tot orthomoleculair therapeut gaan doen.

De juiste voeding met daarin bepaalde aminozuren, enzymen, vitamines & mineralen en eiwitten zijn essentieel voor haar stofwisselingsziekte. De reguliere zorg heeft haar fantastisch geholpen. Aanvullend kan ik haar nu als moeder en orthomoleculair therapeut ondersteunen op  het gebied van voeding, darmen en de juiste balans in vitamines & mineralen.

Ortho
Health
lab

“Wat heeft jouw lichaam nodig qua voeding? Welke bouwstenen heb jij nodig om je weer energieker en blijer te voelen?”

Mijn ervaring

Belangrijk om de oorzaak te vinden

De heftige start van mijn dochter gaf mij veel stress. Ik heb met verschillende klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, depressieve gevoelens lang rondgelopen.

Na een lange tijd doorgaan op stress ben ik in een burn-out terecht gekomen. Uiteindelijk heb ik zelf ook de oplossing gevonden binnen de orthomoleculaire geneeskunde.

Ik ontdekte hoe belangrijk het is om de oorzaak te vinden en de klachten bij de kern aan te pakken in plaats van de symptomen te bestrijden. Welke stofjes miste mijn lichaam waardoor ik zo slecht sliep? Waarom bleef mijn hoofd overuren maken en was ik zo overprikkeld? Dat ben ik toen eerst gaan onderzoeken. Daarna gestart met het wijzigen van mijn voedingspatroon. Na het zoeken naar de oorzaak en het voeden van mijn lichaam met juiste bouwstoffen begon ik mij eindelijk écht beter te voelen.

Mijn eigen ervaring maakt mij zo enthousiast dat het mijn missie is om meer mensen te helpen. Afgelopen jaar ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Graag help ik jou en/of jouw kindje. Wat heeft jouw lichaam nodig qua voeding? Welke bouwstenen heb jij nodig om je weer energieker en blijer te voelen?